İplik Alım Heyeti (13-16 Nisan 2018)

14-17 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan "15. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı” ile eş zamanlı düzenlenecek ALIM HEYETİ PROGRAMI Genel Sekreterliğimiz organizasyonunda gerçekleşecektir.

Söz konusu Alım Heyeti Programı'na katılacak olan yabancı alıcı firmalar, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü (Fuarın ilk günü) ilgilendikleri ürün grubuna uygun Türk firmaları ile TÜYAP Fuar alanı Tarabya Salonu'nda ayrılan alanda B2B görüşmeler yapacaklardır.

Rusya, Çek Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Bulgaristan, Moldova, Özbekistan ve Kırgızistan'dan ALICI firmaları ve ürün/sektörlerini gösteren “Tablo”'yu ve bu firmaların yetkilileri ile görüşme yapmak isteyen Türk firmalar tarafından doldurulması gereken “Başvuru Formunu ekte bulabilirsiniz.

Ekteki Yabancı Alım Heyeti Listesi'nde yer alan firmalar ile görüşmek isteyen Türk firmaların, Başvuru Formu”nu en geç 12 Nisan 2018 Perşembe günü saat 14:00'a kadar doldurarak e-posta ile Genel Sekreterliğimiz Tekstil, Deri ve Halı Şubesi'ne ulaştırmaları gerekmektedir.

 

İrtibat Bilgileri:


İTKİB – Tekstil, Deri ve Halı Fuarlar Şubesi
Tel      
:   0212 454 01 79 (Olgu BOYLU), 0212 454 03 44  (Salih DİNER)
E-mail  :  olgu.boylu@itkib.org.tr; salih.diner@itkib.org.tr

 

Önemli Not:

Yurt dışından Alım Heyeti programına katılan firmaların listesi duyuru tarihine kadar katılım bilgisi gönderen firmalardan oluşmaktadır. Alım Heyeti tarihine kadar yeni firmalar ilave olabileceği gibi, mevcut firmalardan bazıları da gelişlerini iptal edebilmektedir.