Bülten Sıra No: 2017/3035

Bangladeş (Dakka) İş İnsanları Heyeti (21-24 Ağustos 2017)

20 Haziran 2017, Salı

TİM organizasyonu ile 21-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında Bangladeş’e yönelik bir iş insanları heyeti düzenlenecek olup, başkent Dakka’yı kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş  görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

 

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete Tekstil Makineleri, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Kimyasalları, Tekstil Ürünleri (kumaş, iplik vb.), Her türlü Gıda Ürünleri, Tarımsal Makineler, Deri ve Deri Ürünleri, Güzellik ve Bakım Ürünleri, Yaş Meyve ve Ürünleri, Elektrikli Ev Aletleri ve Tüketici Elektroniği, Yapı Malzemeleri, Ev Tekstili, Mobilya ve Hizmet (sağlık turizmi, dizi-film vb.) sektörleri başta olmak üzere, uluslararası standartlara uygun ürünler imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.

 

Bu çerçevede, azami 30 katılımcıdan oluşacak söz konusu heyetimize katılmak isteyen firmalarımızın https://goo.gl/11KC8P adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 20 Temmuz 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak biletleri, vize bedeli, konaklama, toplantı ve transfer ile ilgili giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (Iban No: TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04), Dolar hesabına 1.300 USD (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir. (Umuma mahsus pasaport hamili Türk vatandaşları vizeye tabidir. Hususi, Hizmet ve Diplomatik pasaport hamili Türk vatandaşları ise 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

 

Nitelikli bir heyet programının gerçekleşmesi ve beklentilerin karşılanması adına eksiksiz doldurulan başvuru formları ile yapılacak ödemelerin, son başvuru gününden önce gerçekleştirilmesi büyük önem arz etmektedir.

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.