Bülten Sıra No: 2024/6147

Fas (Kazablanka) Genel Nitelikli Ticaret Heyeti Hk.

25 Temmuz 2024, Perşembe

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Birliğimiz (İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri İTKİB) organizasyonunda 30 Eylül – 3 Ekim 2024 tarihleri arasında Fas Genel Ticaret Heyeti gerçekleştirilecektir.

Kazablanka şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Fas’tan iş insanlarının davet edileceği genel nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimiz tüm sektörlere açıktır.

Bahse konu heyetimize başvuru için son tarih 9 Ağustos 2024 Cuma günü mesai bitimidir. Bu tarihe TİM Firma Kayıt Formu - Morocco (Casablanca) Trade Delegation (tim.org.tr) adresinde yer alan Başvuru Formu'nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup, firmalarımızdan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 2.000 € tahsil edilecektir. Aynı firmadan 2. Katılımcı bedeli ise 1.000-€’dur. Heyete katılım, başvuru formlarının firmalarımızca doldurulması ve ödeme dekontlarının İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nin tekstil@itkib.org.tr e-posta adresine ulaştırılmasıyla kesinleşecektir.

Ek:

1. Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Heyet Taslak Programı 

Bilgilerinize sunarız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.