Bülten Sıra No: 2024/6143

Japonya (Tokyo) Genel Nitelikli Ticaret Heyeti Hk.

23 Temmuz 2024, Salı

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisinden (TİM) alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı ve TİM koordinasyonu, Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (AKİB) organizasyonunda 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında Japonya Genel Nitelikli Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, Tokyo şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Japonya’dan iş insanlarının davet edileceği genel nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü aktarılmaktadır.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyette gıda sektörü, gıda makineleri, hazır ambalajlar, evcil hayvan gıdaları sektörleri başta olmak üzere, uluslararası standartlara uygun ürünler imal ve ihraç eden firmalarımızın katılımlarında fayda görüldüğü belirtilmektedir.

Bahse konu heyete başvuru için son tarih 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü mesai bitimi olup bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/japan-tokyo[1]2024/company/register internet adresinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olduğu ifade edilmektedir. Firmalardan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 3.960-USD tahsil edileceği bildirilmektedir.

Heyete katılım, başvuru formlarının firmalarca doldurulması ve ödeme dekontlarının Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin fuarlar@akib.org.tr e-posta adresine ulaştırılmasıyla kesinleşeceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ek: Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Heyet Taslak Programı 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.