Bülten Sıra No: 2024/6138

Guangzhou Genel Ticaret Heyeti Hk.

18 Temmuz 2024, Perşembe

Sayın Üyemiz,

Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) Genel Sekreterliğinden alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve OAİB organizasyonu ile 15-18 Ekim 2024 tarihleri arasında Guangzhou/ÇİN’e yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, Guangzhou şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Guangzhou’dan iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Ayrıca, 15-19 Ekim 2024 tarihlerinde 136’ncısı düzenlenecek olan Çin’in en önemli fuarlarından Canton Fuarı’nın (Çin İthalat ve İhracat Fuarı) 1’inci Fazına ziyaret gerçekleştirileceği, fuarda elektrik ve makine sektörü başta olmak üzere birçok sektörden ürünlerin yer aldığı belirtilmektedir.

Bahse konu heyetimize başvuru için son tarih 16 Ağustos 2024 Cuma günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar China (Guangzhou) Trade Delegation (tim.org.tr) internet adresinde yer alan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup, firmalarımızdan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 3.600-USD tahsil edileceği ifade edilmektedir. Başvurular tüm sektörlerimize açık olup, heyete katılım, başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'ne (oaib-pr@oaib.org.tr) mail adresine ulaştırılmasıyla kesinleşecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Ekler:

1- Guangzhou /ÇİN Ticaret Heyeti Taslak Programı

2- Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.