Bülten Sıra No: 2024/6116

İnoSuit Programı Duyurusu Hk.

02 Temmuz 2024, Salı

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisinden alınan bir yazıda, TİM İnoSuit Programı kapsamında firmaların ölçek, ihracat potansiyeli, katma değerli ürün odağı ve inovasyon kapasitesi kriterleri baz alınarak “İnoSuit Hazırlık, İnoSuit Genel, Katma Değer Odaklı İnoSuit ve İnoSuit İhracat Şampiyonları” olmak üzere 4 kulvarda çalışmaların yürütüldüğü belirtilmektedir. TİM ve İhracatçı Birlikleri tarafından söz konusu programa kabul edilen firmalara yüzde 50 oranında destek sağlanacağı aktarılmaktadır.

1 Eylül 2024 tarihinde on yedinci dönemi başlayacak olan TİM İnoSuit Programı’na firma ve mentor başvuruları devam etmekte olup kısıtlı sayıdaki kontenjan için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2024 tarihi olduğu ve programa firma başvuruları TİM - Türkiye İhracatçılar Meclisi - İnoSuit Programı Firma Başvurusu (tim.org.tr) kayıt linki üzerinden, mentor başvuruları ise https://tim.org.tr/tr/inosuit-mentor-kayit linki üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilebileceği belirtilmektedir.

Mezkûr yazıda devamla, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü 11:00 – 12:30 saatleri arasında çevrimiçi olarak İnoSuit Programı hakkında detaylı bilgilerin paylaşılacağı tanıtım toplantısının yapılacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ek: 1. TİM İnoSuit Programı Kitabı https://tim.org.tr/files/downloads/inosuit/TIM_Inosuit_Programi.pdf

2. TİM İnoSuit Programı Tanıtım Filmi: https://www.youtube.com/watch?v=ajDIyObNUjA&t=15s

3. Son Başvuru Tarihi Detaylı Bilgi (2 Sayfa)

4. Tanıtım Toplantısı Detaylı Bilgi (2 Sayfa)

Programa ilişkin detaylı ve ayrıntılı bilgi için:

Işıl ERDOĞAN 0212 454 01 56 inosuit@tim.org.tr



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.