Bülten Sıra No: 2024/5980

Azerbaycan (Bakü) Genel Ticaret Heyeti Hk.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisinden (TİM) alınan bir yazıda; TC. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, TİM organizasyonu ile 1-4 Nisan 2024 tarihleri arasında Azerbaycan (Bakü) ‘ye yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, Bakü şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Bakü’den iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bahse konu heyete başvuru için son tarih 19 Şubat 2024 Pazartesi, günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/azerbaijan-baku-2024/company/register linkinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup, heyete katılmak isteyen firmalarımızdan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 42.000 TL tahsil edileceği belirtilmektedir.

Heyete katılım, başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının TİM’e (gurkankaraman@tim.org.tr ; irmakturkyilmaz@tim.org.tr ) ulaştırılmasıyla kesinleşeceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ek:

1. Azerbaycan (Bakü) Ticaret Heyeti Taslak Program (1 Sayfa)

2. Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar (2 Sayfa)



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.