Bülten Sıra No: 2023/5688

İhracata Yönelik Devlet Destekleri ve Finansman Çözümleri - Zoom

14 Mart 2023, Salı

Sayın Üyemiz,

Genel Sekreterliğimiz koordinasyonunda, İhracatı Geliştirme A.Ş. ve Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Eximbank) iş birliğinde 21.03.2023 Salı günü Dış Ticaret Kompleksi – Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda İhracat ve E-İhracat Destekleri Hakkında “İhracata Yönelik Devlet Destekleri ve Finansman Çözümleri Semineri” düzenleneceği daha önce üyelerimize duyurulmuştu.

Söz konusu seminerimize gösterilen yoğun talep dolayısıyla seminerin 21.03.2023 Salı günü  (aynı tarihte) saat 10.30’da  zoom platformunda online olarak gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.

Bu itibarla, ekte yer alan program kapsamında;

  • KOBİ ve Kümelenme Destekleri,
  • Tanıtım ve Fuar Destekleri,
  • Markalaşma ve Tasarım Destekleri,
  • E-İhracat Destekleri,
  • İGE A.Ş. Destekleri, 
  • Eximbank Destekleri,

hakkında ihracatçı firmalarımıza bilgilendirme yapılacaktır.

 

Seminerimize katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 19 Mart 2023 tarihi saat 17.00'ye kadar aşağıda yer alan kayıt linkinden online kayıt yaptırması gerekmektedir. Kontenjan 1000 kişi sınırlandırılmıştır. Kontenjan dolduğunda sistem otomatik olarak kapanacaktır.

Bununla birlikte, kayıt yaptıran katılımcıların e-posta adreslerine çevrimiçi katılım linki gönderilecektir. Kayıt esnasında istenilen bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması önem arz etmektedir. E-posta adreslerinde hata olması durumunda bağlantı linki iletilememektedir. Eğitim ile ilgili program akışına ekten ulaşılabilir.

Bilgilerini rica ederim.

 

Kayıt Linki: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_fPNSCjukQyGyGLA0wjFm3Q

Ek: 21.03.2023 Program Akışı

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.