Bülten Sıra No: 2023/5629

Kolombiya Genel Ticaret Heyeti Hk.

27 Ocak 2023, Cuma

Sayın Üyemiz,

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden (EİB) alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, EİB organizasyonunda 27-30 Mart 2023 tarihleri arasında Kolombiya’ya yönelik tüm sektörlerin katılımına açık genel nitelikli Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, Bogota şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Kolombiya’dan iş insanlarının davet edileceği genel nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bahse konu heyetimize başvuru için son tarih 13 Şubat 2023 Pazartesi günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/colombia-bogota-2023 internet adresinde yer alan Başvuru Forumu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup, firma bazlı yapılacak ön çalışmanın ardından heyete katılımı uygun görülen firmalarımız için eşleştirme hizmeti, ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama, toplantı, transfer ve tercüman giderlerinden oluşan katılım bedeli 1.300-USD olarak belirlenmiştir. Heyete ilişkin ayrıntılı bilgiye ve taslak programa ekten ulaşılabilmektedir.

Ön başvuruları olumlu sonuçlanan firmaların heyete katılımları, başvuru formlarının eksiksiz doldurulması ve ödeme dekontlarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin konfeksiyon@eib.org.tr e-posta adresine ulaştırılmasıyla kesinleşecektir.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

İrem ÜNAL

irem.unal@eib.org.tr/ 0 232 488 60 00 (Dahili: 1227)

Fatih MARANKİ

fatih.maranki@eib.org.tr/ 0 232 488 60 43

Ek:

  1. Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar (2 Sayfa)
  2. Taslak Program (1 Sayfa)


Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.