Bülten Sıra No: 2022/5569

İSTKA Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı Hk.

23 Aralık 2022, Cuma

Sayın Üyemiz,

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) İstanbul’da yer alan işletmelerin dijital dönüşümlerini gerçekleştirmeleri için Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı’nı ilan ettiği ifade edilmektedir. İstanbul’daki dijital dönüşüm olgunluk analizi ve yol haritasına sahip işletmelere faizsiz kredi desteği verileceği belirtilmektedir.

Toplam bütçesi 200 milyon TL olan program kapsamında işletmelere; 2 milyon ile 5 milyon lira arasında, ilk 6 ayı geri ödemesiz 24 ay vadeli faizsiz kredi desteği verilecek olup, program ile işletmelerin üretim, yönetim, müşteriye erişim, işgücü vb. hususlarda dijital dönüşüm çalışmaları işletmeye özel olarak hazırlanmış yol haritasına göre gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Dijital Dönüşüm İstanbul Faizsiz Kredi Desteği Programı'na başvurmak için son başvuru tarihi 13/01/2023 saat 17:00 olarak belirlenmiş olup, konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye  https://www.istka.org.tr/haberler/uretim-sektoru-dijital-teknolojilerle-kalkinacak/ linkinden ulaşılabilmektedir.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.