Bülten Sıra No: 2021/4945

SUSTAINEIBILITY TALKS: Yeşil Mutabakat Perspektifinde Finlandiya’dan Yenilikçi Tekstil Çözümleri

11 Haziran 2021, Cuma

Sayın Üyemiz,

 

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğinden (EİB) alınan bir yazıda, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB) organizatörlüğünde, “Business Finland” ve “Finnish Textile and Fashion” işbirliğiyle Fin ve Türk firmaları arasında bilgi paylaşımı sağlamak, firmalarımızın networklerini geliştirmelerine yardımcı olmak için bir etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir.

 

İşbirliği kuruluşlarından “Business Finland” inovasyon finansmanı ve ticareti ile seyahat ve yatırım teşviki için faaliyet gösteren bir devlet kuruluşu, “Finnish Textile and Fashion” ise Finlandiya'daki tekstil, giyim ve moda şirketlerinin küresel olarak tanıtımını sağlamak amacıyla kurulmuş bir dernektir.

 

16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 13:30’da çevrimiçi düzenlenecek etkinliğin birinci bölümü webinar formatında düzenlenecek olup, Yeşil Mutabakat ve Sürdürülebilirlik konusu işlenecektir. İkinci bölüm ise toplantı formatında düzenlenecek, sürdürülebilir tekstil endüstrisi için çözümler sunan Finli firmalar, yeniliklerini Türk üreticilere sunma ve Yeşil Mutabakat perspektifinde üreticilerden taleplerini anlatma olanağına sahip olacaktır.

 

Toplantıya katılım linki, kayıt sırasında belirtmiş olan e-posta adreslerine iletilecektir. Programın ikinci bölümüne sınırlı sayıda katılımcı kabul edilebileceğinden, katılım talep edilmesi durumunda kayıt sayfasında ilgili alanın işaretlemesi gerekmektedir. Program detayları ve kayıt linki aşağıda sunulmaktadır.

 

EK:

1) Taslak program - sosyal medya bağlantıları

3) Etkinlik görseli



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.