Bülten Sıra No: 2021/4737

TİM-TEB Girişim Evleri Sektörel S2C Etkinliği

15 Ocak 2021, Cuma

TİM’den alınan bir yazıda TİM-TEB Girişim Evleri Programı kapsamında, bu yıl ilk defa İhracatçı Birlikleri işbirliğinde, Start Up Kurumsal işbirliği programlarının (S2C Etkinlikleri) periyodik olarak sektörel düzeyde düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

 

Kurumsal firmaların; girişimlerin güvenilir ve dinamik yapılarından faydalanarak ürünlerini/hizmetlerini satın almalarını, Ar-Ge faaliyetlerini beraber yürütmelerini ve/ya işbirliği geliştirmelerini sağlamak amacıyla Start Up Kurumsal işbirliği programları (S2C Etkinlikleri) 2018 yılında başlatılmış ve geçtiğimiz yıl boyunca yoğun bir şekilde programa devam edilmiştir. Bu etkinliklere şimdiye kadar 67 kurumsal firma ile 148 girişimci katılmış, potansiyel iş birliklerinin adımları atılmıştır.

 

Bu yıl İhracatçı Birliklerimizin katkı ve destekleriyle, her 3 ayda bir gerçekleştirilmesi planlanan Sektörel S2C Etkinlikleri ile, hem ihracatçı firmalarımızın hem de girişimcilerimizin çok önemli kazanımlar sağlaması beklenmektedir. Bu çerçevede, 2021 yılının ilk Sektörel S2C Etkinliğinin ekte sunulan taslak plan doğrultusunda, 1-5 Şubat Haftası’nda Tekstil ve Hammaddeleri, Hazırgiyim ve Konfeksiyon, Deri ve Deri Mamulleri sektörlerini kapsayacak şekilde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

 

Ekte bulunan Tekstil ve Hammaddeleri, Hazırgiyim ve Konfeksiyon, Deri ve Deri Mamulleri sektörlerindeki TİM-TEB Girişim Evi girişimcileri listesindeki girişimcilerle B2B görüşme yapmak isteyen üyelerimizin görüşmek istedikleri girişimcileri  21 Ocak Çarşamba günü mesai bitimine kadar https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScenT-K1qX_V-jM23ROQ40rxVR-EtRQrf0qFAb0h1CgtUG8Rg/viewform linki üzerinden belirtmesi gerekmektedir.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.