Bülten Sıra No: 2020/4267

Tunus Alım Heyeti

26 Şubat 2020, Çarşamba

Sayın Üyemiz;



Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin organizasyonuyla, uluslararası ve yerel zincir mağazaların, büyük ithalatçı firmaların, önemli kamu şirketlerinin/kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ile alım heyeti programları düzenlenmektedir.

Aşağıda belirtilen Tunus firmalarının ülkemizde alım heyeti faaliyeti düzenlenmesini talep ettiği tarafımıza bildirilmiştir.

 

SIRA

FİRMA

İNTERNET SİTESİ

1

SOBITEX

www.sobitex-denim.com

2

PRINTEMPS INTERNATIONAL

www.printempsin.com

3

GOLDEN BODYWEAR

güncelleniyor

4

GLOBAL INNOVATION TEXTILE (GITEX)

www.gitex-group.com

5

OXYGENE WORKWEAR

www.oxywear.com.tn

6

DORRATEX

www.dorratex.tn

7

PCA TUNISIE

güncelleniyor

8

STE AMINA CONFECTION S.A

www.aminaconfection.tn

9

Demco Inter

www.demcointer.com

10

STE KING PLUS

www.kingplus.com.tn

11

SODRICO TUNISIE

www.sodricotunisie.com

12

Tunicotex Group

www.tunicotex.com

13

STID Workman

www.workman.tn

 

Bahse konu firmaların, ülkemizden “source fabrics, yarns and trimsürünlerini talep ettikleri bildirilmektedir. Bu kapsamda, Tunus’tan gelecek firmalara yönelik Alım Heyeti düzenlenecektir. Bahse konu faaliyet çerçevesinde, anılan firmaların temsilcileriyle 19 Mart 2020 tarihinde, Dış Ticaret Kompleksinde yapılacak olan ikili iş görüşmelerinde yer almak isteyen firmalarımızın, ekteki formu doldurarak 16 Mart 2020 tarihinde mesai bitimine kadar ?tf@itkib.org.tr adresine göndermeleri  gerekmektedir.

Önemli Not: Üyelerimizin Alım Heyetine katılım talebi, Tunus firmalarının yetkililerine Genel Sekreterliğimiz tarafından iletilecektir. Firmalarının görüşmeye karar verdiği üyelerimiz ile program hakkında tekrar iletişime geçilecektir. Katılım sağlamak isteyen firmalarımız seçtikleri 5 adet ürünün görsellerini, özellikleri ile iletmelidir.

Ek-1: Başvuru Formu

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.