Bülten Sıra No: 2020/4234

T.C. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Pakistan’a Resmi Ziyareti Kapsamında “Pakistan-Türkiye İş ve Yatırım Forumu” Hakkında

06 Şubat 2020, Perşembe

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan bir yazıda; T.C. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi ziyareti kapsamında, DEİK/Türkiye-Pakistan İş Konseyi tarafından, 13-14 Şubat 2020 tarihlerinde Pakistan’a iş dünyası heyeti ziyareti ve anılan ziyaret kapsamında 13 Şubat Perşembe günü Serena Hotel İslamabad’da “Pakistan-Türkiye İş ve Yatırım Forumu” düzenleneceği ifade edilmektedir.

Anılan yazının devamında; ziyaret kapsamında konaklama yapılacak oteller ve uçuş bilgilerinin de yer aldığı ekli taslak program çerçevesinde hareket edileceği, katılımcıların otel ve uçuş rezervasyonlarının kendileri tarafından organize edilmesi gerektiği, belirtilen uçuş saatlerinde ve otel güzergahında gerekli transferlerin DEİK tarafından sağlanacağı belirtilmektedir.

Pakistan’a ziyaret gerçekleştirecek olan Türk vatandaşları vizeye tabi olup, vize alma işlemlerinin katılımcılar tarafından yürütülmesi gerekmektedir. Vize formu ve gerekli evrakların yer aldığı doküman ekte yer almaktadır.

Bu çerçevede; anılan ziyarete katılmayı arzu eden firmalarımızın https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1152/14375  bağlantısında yer alan ön kayıt formunu 10 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 12.00’ye kadar doldurmaları, katılım ücretini tamamlamaları ve kaydı takiben ekte örneği yer alan biyografiyi hazırlayarak Asya Pasifik Bölge Direktörlüğüne (E-posta: tbezmez@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

 

 

Ekler:   

Vize Formu için tıklayınız.

Vize için Evrak Dökümanı için tıklayınız.

Örnek CV için tıklayınız.

Taslak Program için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.