Bülten Sıra No: 2019/4153

Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliği Hakkında

09 Aralık 2019, Pazartesi

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden alınan bir yazıda Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nden (AOSB) alınan bir yazıya atıfla; AOSB ev sahipliğinde, ürün, patent, prototip vb. sergisi üretimdeki katma değerin artırılması, yeni teknoloji ve metotların sanayiye kazandırılması, Ar-Ge ve İnovasyon kültürünün yaygınlaşması, üniversite-sanayi işbirliğinin güçlenmesi ve yeni ortaklıkların başlatılması inovatif fikirlerin hayata geçirilmesi amacıyla ilki 2018 yılında gerçekleştirilen Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Etkinliği’nin ikincisinin 2020 yılı Nisan ayı içerisinde Antalya’da gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

 

Anılan yazının devamında, aşağıda isimleri yer alan 3 kategoride gerçekleştirilecek olan proje pazarında sanayicilerin, girişimcilerin, yatırımcıların, akademik grupların, kurum ve kuruluşların aynı platformda buluşturulması ve yeni iş birliklerinin oluşturulması hedeflendiği belirtilmektedir.

· Tarım, Kimya, Biyoteknoloji, Gıda

· Enerji, Makine, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Yazılım, Bilişim ve Yapay Zekâ

· Sağlık ve Tıp Teknolojileri, Biyomalzeme, İlaç ve Kozmetik

 

Bu çerçevede, söz konusu etkinliğe 16 Aralık 2019-14 Şubat 2020 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek olup, detaylara ve programa ilişkin bilgilere www.antalyaosbprojepazari.com web sitesi üzerinden erişim sağlanabilmektedir.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.