Bülten Sıra No: 2019/3800

Özbekistan Sektör Heyeti Ziyareti Hakkında

15 Mart 2019, Cuma

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan alınan bir yazıda; Türkiye – Özbekistan İş Konseyi organizasyonunda 14 – 17 Nisan 2019 tarihleri arasında Taşkent’e özel sektör heyeti ziyaretinin düzenleneceği ifade edilmektedir.

Anılan yazının devamında; T.C. Taşkent Büyükelçiliğimiz ve Ticaret Müşavirliğimiz destekleriyle organize edilecek söz konusu ziyaret çerçevesinde, Özbekistan Ekonomi ve Sanayi Bakanlığı, Yatırım ve Dış Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Tarım Bakanlığı, İnşaat Bakanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Devlet Yatırım Komitesi, Taşkent Valiliği gibi yerel kurum ve kuruluşlarda görevli üst düzey yetkililerle görüşmelerin gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Bu bağlamda, anılan ziyarete katılmayı arzu eden firmalarımızın 5 Nisan 2019 Cuma günü saat 18:00’e kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/886/12557  adresli internet bağlantısındaki katılım formunu eksiksiz olarak doldurmaları, ayrıca katılım durumlarına göre paket program veya yerinden katılım bedelini kayıt sayfasında belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.

Özbekistan’a seyahat edecek hususi ve umuma mahsus pasaport hamilleri vizeden muaf olup, söz konusu ziyaretin verimliliğini arttırmak amacıyla katılımcı firma temsilcilerinin Avrasya Bölge Direktörlüğü tarafından hâlihazırda yürütülen anket çalışmasına https://portal.deik.org.tr/Anket/876 internet bağlantısından ulaşarak anket sorularını yanıtlamaları faydalı olacaktır.

 

EK: Taslak program için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.