Bülten Sıra No: 2018/3662

Azerbaycan Özel Sektör Heyet Ziyaretine Katılım Hakkında

05 Aralık 2018, Çarşamba

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’ten alınan bir yazıda, Türkiye – Azerbaycan İş Konseyi organizasyonunda, T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin Azerbaycan’a resmi ziyareti çerçevesinde 9 – 11 Aralık 2018 tarihleri arasında Bakü’ye özel sektör heyet ziyareti ve Türkiye – Azerbaycan Tarım Forumunun düzenleneceği bildirilmektedir.

Anılan yazının devamında; söz konusu ziyaret çerçevesinde Bakü’de 10 Aralık 2018 tarihinde T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin onur konuğu olarak açılış konuşması yapacağı International AgTech and Green Energy Forumu’na özel sektör heyetinin katılımı, 11 Aralık 2018 tarihinde ise DEİK ve Azerbaycan’da İhracat ve Yatırımların Teşviki Fonu (Azpromo) işbirliğinde Bakanımız Sayın Pakdemirli, Azerbaycan Tarım Bakanı Sayın İnam Kerimov ve Azerbaycan Ekonomi Bakanı Sayın Şahin Mustafayev’in teşrifleri ile düzenlenecek Türkiye – Azerbaycan Tarım Forumu ve sektör temsilcileri arasında ikili iş görüşmelerinin organize edilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Azerbaycan’nın T.C. vatandaşlarına vize uygulanmakta olup, Bakü Haydar Aliyev Havalimanında vize alınabilmektedir.İş forumuna katılmayı arzu eden firmalarımızın 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/816/11913  bağlantısında yer alan katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.

      EK:  Taslak Program ve Heyete İlişkin Bilgiler (3 Sayfa)

      İndirmek için tıklayınız.

 

İletişim: Alperen Ay, İş Konseyleri Koordinatör Yardımcısı

E-posta: aay@deik.org.tr  | Tel: 0212 339 5059, 339 5055



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.