Bülten Sıra No: 2018/3634

Bulgaristan-Türkiye İş Forumu Hakkında

08 Kasım 2018, Perşembe

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’ten alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN’ın Sofya’ya resmi ziyareti vesilesiyle Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Bulgaristan Ulusal KOBİ Geliştirme Ajansı(BSMEPA) iş birliğiyle 19 Kasım 2018 Pazartesi günü Sofia Ramada City Centre Otel’de “Bulgaristan - Türkiye İş Forumu” gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Anılan yazıda devamla, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ve Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil KARANİKOLOV’un katılımlarıyla gerçekleşecek söz konusu toplantıya çok sayıda Bulgar firmasının katılımının beklendiği bu firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirilmesi imkanının olacağı, Bulgaristan’da turizm, gıda, otomotiv ve yedek parça, savunma, ambalaj, hayvancılık ve tarım makineleri, inşaat ve yapı malzemeleri, sağlık, sağlık/termal turizm ve medikal ürünler, mobilya, aydınlatma ve elektronik ürünler, alt yapı konut inşaatı, tekstil, kimya, lojistik, makine ve ICT alanlarında yatırım ve iş birliği fırsatlarının bulunduğu ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, taslak programı ekte yer alan iş forumuna katılmayı arzu eden firmalarımızın kayıt işlemlerinin etkinlik web-sitesi üzerinden 9 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar bağlantıda yer alan katılım formunu doldurmuş olmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu: https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/773/11580

 

EK:

İş Forumu Taslak Programı (1 Sayfa) İndirmek için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.