Bülten Sıra No: 2018/3585

II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu Hakkında

18 Eylül 2018, Salı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)’ten alınan bir yazıda, Afrika Birliği ve T.C. Ekonomi Bakanlığı iş birliğinde, 10-11 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda ‘’Yükselen Afrika ve Türkiye’’ temasıyla, "II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu" gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Afrika'da iş yapma fikrine ilham vermesi planlanan "II. Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu"na tüm Afrika ülkelerinden Bakanlar, özel sektör

kuruluş başkanları ve firma temsilcileri, Afrika Birliği ve Afrika Kalkınma Bankası üst düzey yetkilileri, Afrika bölgesel ekonomik toplulukların genel sekreterleri, ticaret ve sanayi odaları başkanları, politika yapıcıları, uzman konuşmacıları ve panelistlerin yer alması öngörüldüğü ifade edilmektedir.

 

Katılım koşulları ve taslak programına aşağıdaki link aracılığıyla da ulaşılabilmekte olup, iş forumuna katılmayı arzu eden firmalarımızın kayıt işlemlerinin etkinlik web sitesi üzerinden 1 Ekim 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ürün ve hizmetlerini sunmak isteyen firmalara, “Destekçi” sponsorluğu kapsamında ikili firma görüşmeleri alanında “Stand” imkanı sağlanacağı belirtilmiştir.

 

Link:

https://www.turkeyafricaforum.org

İletişim Bilgileri:

E-posta: africa@deik.org.tr

Tel: 0212 339 50 70/26/61

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.