Bülten Sıra No: 2018/3576

DESTEK BAŞVURULARI İÇİN E-İMZA VE KEP ZORUNLULUĞUNA KOLAY ÇÖZÜM

12 Eylül 2018, Çarşamba

Üyelerimiz artık tek bir portal’dan destek başvurularını e-imza atarak KEP üzerinden kolayca gönderebilecek!!!

 

İTKİB Genel Sekreterliği ile KEPport.com portalı arasında üyelerimize(*) özel kapsamlı bir anlaşma yapılarak tüm üyelerin sınırsız ve ücretsiz olarak e-imza atmaları ve aynı ekrandan KEP gönderimi yapabilmeleri mümkün hale gelmiştir.

Bu hizmet ile üyelerimizin 5070 sayılı kanun standartlarına uygun e-imza işlemlerini uzun dönem imza maliyeti olmadan belgeler üzerine doğru ve geçerli e-imza atabilmesi amaçlanmaktadır.

KEPport uygulamasına, http://vezir.itkib.org.tr/eimza adresinden erişim sağlayabilir ve e-imzalı belgelerinizi, firmanıza ait KEP adresi üzerinden itkib@hs01.kep.tr adresine gönderebilirsiniz.

Ayrıca, KEP adreslerini Türkkep’ten alan firmaların KEPport üzerinde imzaladıkları başvuru evraklarını, yine aynı ekran üzerinden Birliğimiz KEP adresine kolayca gönderebilmeleri mümkün hale gelmiştir(**). Böylece, KEP sisteminden kaynaklanan gecikmelerin önüne geçilebilmektedir.

KEPport kullanımı hakkında üye firmalarımızı bilgilendirmek amacıyla 20.09.2018 tarihinde seminer yapılacaktır.

KEPport sistemi hakkında her türlü sorularınız için www.kepport.com adresinden destek alabilirsiniz.

KEPport portalı kurulum ve kullanım klavuzu için tıklayınız.

Tüm destek başvurularınızın detaylı, güncel ve anlık durumunu internet sayfamızda yer alan http://online.itkib.org.tr/basvurusorgula/ bağlantısından takip edebilirsiniz.

 

Notlar:

*Kepport kullanımı, yıllık aidat borcu bulunmayan firmaların kullanımına açıktır.

** KEP mail entegrasyon özelliği İTKİB’e özel olarak sunulmaktadır. Bu özeliği kullanmak için KEPport’un yetkilendirilmesi gerekmektedir. Gerekli formlar için KEPport ile irtibata geçiniz.

 

İTKİB – Devlet Yardımları Şubesi



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.