Bülten Sıra No: 2018/3463

Türkiye-Rusya İş Konseyi organizasyonunda Türkiye-Tataristan İş Forumu, 27 Nisan 2018

20 Nisan 2018, Cuma

DEİK’ten alınan yazıda;

 

27 Nisan 2018, Cuma günü İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de (Adres: Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi No:8 34437 Taksim / İstanbul) Rusya Federasyonu Tataristan Cumhurbaşkanı Sayın Rustam Minnihanov’un ülkemizi ziyareti vesilesi ile Türkiye-Rusya İş Konseyi organizasyonunda Türkiye-Tataristan İş Forumunun düzenleneceği bildirilmektedir.

 

Yazıda devamla, söz konusu etkinliğe konuk Cumhurbaşkanı Sayın Rustam Minnihanov ve T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci’nin yanı sıra Tataristan’dan çok sayıda yerel bakanlık ve devlet kurumları yöneticileri, belediye başkanları ve önde gelen şirket temsilcilerinin katılımının beklendiği belirtilmiştir. Açış konuşmaları ve sunumları müteakip firmalar arasında ikili görüşmelerle devam edecek olan İş Forumunun taslak programı ekte sunulmaktadır.

 

Bahsi geçen İş Forumuna katılmayı arzu eden firma ve kurum temsilcilerinin en geç 25 Nisan, Çarşamba günü saat 18:00’a kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/662/10619 adresli internet bağlantısı üzerinden online kayıt formunu doldurarak, katılım ücretini online kayıt sayfasında belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir.

 

Ek için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.