Bülten Sıra No: 2018/3390

Türkiye-Filipinler İş Konseyi Manila Ziyareti, 2-5 Nisan 2018, Manila

02 Mart 2018, Cuma

DEİK’ten alınan yazıda;

DEİK/Türkiye-Filipinler İş Konseyi tarafından, Filipinler Ticaret ve Sanayi Bakanı Ramon Lopez’in ev sahipliğinde Filipinler’in başkenti Manila’ya 2 - 5 Nisan 2018 tarihleri arasında bir heyet ziyareti gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Önemli iş fırsatları sunan ve büyük bir pazar niteliğinde olan Filipinler’e yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması ve pazar payımızın artırılması amacıyla düzenlenecek olan söz konusu heyet ziyaretine özellikle turizm, inşaat ve yapı malzemeleri, enerji, elektrik & elektronik, mobilya, beyaz eşya, tekstil, tarım, kozmetik, gıda, dizi & film, hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların katılımlarında büyük fayda görülmektedir.

Umuma mahsus pasaport hamili Türk vatandaşları 30 güne kadar ikamet süreli Filipinler’e seyahatlerinde vizeden muaftır. Söz konusu etkinliğe ilişkin paket program bedeli 1350 ABD Doları olup, paket programa dâhil olan hizmetler: İstanbul-Manila ve Manila-İstanbul uçak biletleri, transferler, Manila’da 3 gece konaklama ve toplantılara katılımdır.

Bu çerçevede; kısıtlı katılımlı düzenlenecek ve taslak programı ekte yer alan ziyarete katılmayı arzu eden firma temsilcilerinin 16 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK

(Ecem Mirzaloğlu, E-Posta: emirzaloglu@deik.org.tr, Tel: 0212 339 5018) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Program dosyasını indirmek için tıklayınız.



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.