Bülten Sıra No: 2017/3283

İngiltere’de Yerleşik Halfords Firması Özel Nitelikli alım Heyeti Hk.

14 Aralık 2017, Perşembe

Sayın Üyemiz,

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi-TİM’den alına bir yazıda, İngiltere merkezli Halfords firmasının araç bakım ürünleri ve parçaları, bisiklet ve kamp malzemeleri alanında önde gelen bir mağaza zinciri olduğu, 2016 yılında 1 milyar Sterlinin üzerinde ciro yaptığı ifade edilerek, adı geçen firmayla özel nitelikli alım heyeti kapsamında ülkemizi ziyareti konusunda mutabık kalındığı belirtilmektedir.

 

Aynı yazıda devamla, Halfords firmasının muhtemel bir ziyaret öncesinde firmalarımız nezdinde bir çalışma yapmak üzere kendilerine mal tedariğinde bulanabilecek Türk firmaların taslak bir listesini talep ettikleri bildirilmektedir.

 

Bu kapsamda, söz konusu firmanın talep ettiği öncelikli ürünlerin listesi ve Türk firmaların doldurmasını istedikleri “Genel Tedarikçi Bilgi Formu” ekte verilmektedir.

 

Bu bağlamda, 2018 yılı Ocak veya Şubat ayında olması muhtemel alım heyeti kapsamında Halfords  firması ile ikili görüşme yapmak isteyen kamp çadırı, uyku ekipmanları (uyku tulumları), kamp giysileri, bisiklet kullanılırken giyilen giysiler (bayan-erkek rüzgar geçirmez montlar, yağmur geçirmez rüzgarlıklar, bisiklet eldivenleri, bisiklet kaskları, bisikletçi tişörtleri, bisikletçi şortları, v.b. ) araba bakım istasyonunda giyilen çalışma giysileri (tulumlar, v.b.), araba koltuğu kılıfları, araba paspasları  üreten üye firmalarımızın 18 Aralık 2017 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Ek’de yer alan “Genel Tedarikçi bilgi Formu”nu doldurarak Genel Sekreterliğimize (e-posta: konfeksiyonarge@itkib.org.tr  ) iletmesi gerekmektedir.

 

Üyelerimize duyurulur.

 

 

 

Ekler:

  1. Halfords Firması öncelikli ürün listesi
  2. Genel Tedarikçi Bilgi Formu

 

 

 

Bilgi için: Hazırgiyim ve Konfeksiyon Şubesi

               Tel: 0212 454 02 00 – Dahili: 1314      



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.