Bülten Sıra No: 2017/3191

İngiltere’ye İhracatlarda Karşılaşılan Sorunlar Hakkında

16 Ekim 2017, Pazartesi

T.C. Ekonomi Bakanlığı’ndan alınan bir yazıda, eş başkanlığı Sayın Bakanımız tarafından deruhte edilen Türkiye – Birleşik Krallık Ortak Ekonomi ve Ticaret Komitesi 6. Dönem Toplantısı’nın 28-29 Kasım 2017 tarihlerinde Londra’da düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

 

Yazıda devamla, söz konusu toplantıya ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, ülkemizle Birleşik Krallık arasındaki ilişkilere yönelik olarak Genel Sekreterlikleri görev ve yetki alanına giren konularda kaydedilen gelişmeleri; varsa karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerilerini ve gündeme getirilmesinde fayda görülen diğer hususları içeren bir bilgi notuna ve anılan toplantı sonucunda imzalanacak protokolde yer alması talep edilen İngilizce metin önerilerine ihtiyaç duyulduğu bildirilmektedir.

 

Bu sebeple üyelerimizin İngiltere’ye ihracatlarda karşılaşılan sorunlar ve varsa çözüm önerilerini, ekte yer alan Sorun Bildirim Formu eşliğinde en geç 23 Ekim 2017 mesai bitimine kadar Genel Sekreterliğimizin konfeksiyonarge@itkib.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

 

Sorun bildirim formu için tıklayınız.

 



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.