Bülten Sıra No: 2017/3004

Devlet Yardımları Yeni Online Sorgulama Sistemi Hakkında

12 Mayıs 2017, Cuma

 

Değerli üyemiz,

Lütfen bugünden itibaren portal.itkib.org.tr adresinden kayıt olarak tüm devlet destekleri başvurularınızı sorgulamaya yeni web sayfamızdan devam ediniz. Yeni hizmete sunulan sistemle birlikte devlet destekleri sorgulamalarının yanı sıra tek ekrandan eğitim başvurusu, aidat borcu sorgulama, beyanname sorgulama, fuar ve heyet başvuruları ve benzeri birçok işlemi de yapabileceksiniz.

Devlet Destekleri başvuruları hakkında üye firmalarımızı anlık olarak bilgilendirmek, varsa eksiklikleri listeleyip anlık bildirmek, işlemlerin hızlı tamamlanmasını sağlamak ve sonuçlanan dosyaya ilişkin hakediş tutarları ile TCMB gönderim tarihleri gibi bilgileri üyelerimizin paylaşımına sunmak amacıyla “Online Sorgulama Sistemi” uygulaması geliştirilerek tüm devlet destekleri konularını kapsayacak şekilde güncellenmiştir.

Böylece artık aşağıda listelenen tüm devlet destekleri başvuru durumlarınız hakkında anlık olarak bilgi alabileceksiniz.

- Yurtdışı Fuar, 2009/5

- Yurtdışı Birim, Marka ve Tanıtım, 2010/6

- Tasarım Desteği, 2008/2

- Pazara Giriş Belgeleri Desteği, 2014/8

- Yurtiçi Fuar Desteği, 2014/4

portal.itkib.org.tr adresinden firmanızın vergi numarasını yazarak kayıt olduktan sonra başvurularınızla ilgili olarak tüm detayları anlık olarak görebileceksiniz.

Lütfen portal.itkib.org.tr adresinden kayıt olarak tüm devlet destekleri başvurularınızı sorgulamaya yeni web sayfamızdan devam ediniz.

Ayrıntılı bilgi ve yardımcı dokuman için tıklayınız.

 

İTKİB Genel Sekreterliği



Bültenlerimizi email ile almak istiyorsanız tıklayınız.