Bülten Sıra No: 2017/2851
Tanzanya, Madagaskar, Mozambik'e İhracatta Sorunlar Hk.
Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nden alınan bir yazıda, Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında, 22-24 Ocak 2017 tarihleri arasında Tanzanya, Madagaskar ve Mozambik’e bir ziyaret düzenleneceği ve söz konusu ziyarete Sayın Bakanımızın da iştirak edeceği belirtilmektedir.
Yazının devamında, anılan ziyaret vesilesiyle gerçekleşecek görüşmelerde dile getirilmek üzere, ihracatçılarımızın Tanzanya, Madagaskar ve Mozambik pazarlarında karşılaştıkları sorunlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.
Bu çerçevede, ülkemiz ile Tanzanya, Madagaskar ve Mozambik arasında ticarette karşılaşılan sorunlar ile ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik önerilerin, aşağıda yer alan sorun bildirim formları ile birlikte, konfeksiyonarge@itkib.org.tr ye iletmeleri gerekmektedir.
Sorun Bildirim Formunu indirmek için tıklayınız.