Bülten Sıra No: 2013/1376
SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE Uluslararası iç Giyim Fuarı 25-27 OCAK 2014
SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE
Uluslararası iç Giyim Fuarı
Parc des Expositions, Porte de Versailles
25-27 OCAK 2014
Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen uluslararası iç giyim ürünlerinin sergilendiği SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE fuarı, 25-27 OCAK 2014 tarihleri arasında “Parc des Expositions, Porte de Versailles” fuar merkezinde katılımcılarını seçkin alıcılarla buluşturuyor. Birliğimizce ilk defa Milli Katılım organizasyonun gerçekleştirileceği fuarda 2014 SONBAHAR-KIŞ sezonu koleksiyonlarınızla sizler de yer alabilirsiniz..
KATILIMCI FİRMALARI FUARDA HANGİ AVANTAJLAR BEKLİYOR?
· Ürünlerini uluslararası butik alıcılara etkin bir şekilde tanıtmak,
· Güçlü dağıtım ağlarının temsilcileri ile tanışma ve sağlıklı bağlantılar kurmak,
· Pazarı yerinde görmek yoluyla etkili satış stratejileri belirleyebilmek,
· Önemli firmaların yöneticileri ve satın alıcıları ile doğrudan temasa geçmek,
TÜM FİRMALAR İÇİN KATILIM BEDELİ
585 EURO/m²
KATILIM İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ
14 EKİM 2013
ULUSAL KATILIM ORGANİZASYONU KAPSAMINDA VERİLEN HİZMETLER:
*Stand alanı kiralanması,*Stand inşaat ve dekorasyonu,*Ürünlerinizin nakliye, gümrükleme ve sigortası, *Stand temizlik hizmetleri, *Tanıtım hizmetleri, *İTKİB Fuar broşüründe yer alma
FUARA BAŞVURMAK İÇİN: metraj talebinizi, fuar işlemleri ile yetkili kişinin telefon, faks ve e-mail bilgilerini içeren firma antetli kağıdınıza yazılmış olarak, imza ve kaşeli bir dilekçe ile son başvuru tarihine kadar irtibat bilgilerinde yer alan yetkililere ulaştırmanız gerekmektedir. Başvurular tamamlandıktan sonra, katılımcıların fuar yerleşimleri ürün gruplarına uygun bölümlerde Fuar idaresi tarafından yapılacaktır.
DEVLET DESTEĞİ
· Firmalarımızın Birliğimiz patronajında düzenlenen fuarlara katılımları, Ekonomi Bakanlığı’nın 2009/5 sayılı Tebliği kapsamında desteklenmektedir. Who’s Next Pret a Porter Paris Fuarı katılımcı firmalarımıza, anılan Tebliğ kapsamında, %50 oranında destek uygulanacaktır. Anılan Tebliğin uygulama usul ve esasları uyarınca, fuar katılımcısı firma, fuar başlangıç tarihinden önce katılım toplam bedelinin tamamını Birliğimize ödeyecek ve Devlet Destek Evraklarını Birliğimize teslim edecek olup fuar katılımına ilişkin Devlet Desteği karşılığı tutar fuar sonrasında Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından doğrudan firmanın banka hesabına yatırılacaktır.
· 2009/5 sayılı tebliğin 2011/6 sayılı revizesine göre; katılımcı firmalardan 2 temsilcinin ekonomi sınıf gidiş-dönüş ulaşım bedeli (Devlet Desteği üst limiti olan 15.000-USD; fuar bedeli ve uçuş bedeli toplamı için geçerli olacak şekilde) destek kapsamına alınmıştır.
· Anılan tebliğin uygulama usul ve esaslarının 1. Maddesinin 3. fıkrasına göre, katılımcının devlet desteğinden yararlanabilmesi için Katılımcının, üretici / imalatçı organizasyonu veya tüzel kişiliği haiz kurum ve kuruluş veya Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde kurulmuş “ ŞİRKET” olması gereklidir.
ÇOK ÖNEMLİ NOT:
Ø Firmalarımız başvuru esnasında Vakıflar Bankası Şirinevler Şb. İBAN NO: TR85 0001 5001 5804 8012 5724 42
hesabına ön ödeme olarak 3.000 € yatırılması zorunludur. Başvuru dilekçesi ile birlikte banka dekontu birliğimize gönderilecektir. Aksi durumda başvuru kabul edilmeyecektir. Ödemeler mutlaka banka kanalı ile yapılacaktır. Elden bankalara ödeme yapılması halinde teşvikten faydalanmak mümkün olmayacaktır.
KATILIM BAŞVURUSU ve AYRINTILI BİLGİ İÇİN:
İTKİB FUARLAR ve TANITIM ŞUBESİ
TEL: 0212 454 0200 FAKS: 0212 454 0417 E-POSTA: fairs@itkib.org.tr
İRTİBAT: Gözde Demiriz (dahili: 1379),Gülsüm Demirci (dahili:1402)